با معاون پژوهشی دانشگاه بیشتر آشنا شوید

دکتر سید رضا غفاریان عنبران، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر فارغ التحصیل رشته مهندسی پلیمر در مقاطع کارشناسی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه UMIST (انگلستان)، دانشکده مهندسی پلیمرمی باشد. وی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی پلیمردانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه علمی استاد تمام می باشد و در حوزه تخصصی کامپوزیت، رزین و مواد هوشمند فعالیت می نماید. برخی از سوابق علمی و اجرائی ایشان به شرح زیر می باشد:
- عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال 1372 تا کنون
- معاون پژوهشی دانشکده از سال 1376 تا 1382
- معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده از سال 1393 تا 1396
- رئیس دانشکده مهندسی پلیمراز سال 1382 تا 1386
- مدیر گروه آموزشی پلیمر از سال 1397 تا 1400
از جمله بروندادهای فعالیت های پژوهشی ایشان انتشار بیشتر از 200 مقاله در مجلات علمی معتبر و کنفرانس های ملی و بین المللی می باشد که بیش از 100 مورد آن مقالات پژوهشی در مجلات معتبر بین المللی می باشد.
وی مشخصه اصلی دانشگاه های نسل جدید را محوری بودن پژوهش و فناوری و میزان اثر گذاری علمی، اقتصادی و اجتماعی دانشگاه می داند، به همین دلیل مأموریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در بخش پژوهش و فناوری نهادینه کردن فرآیندهای حرکت در مرزهای دانش، فناوری و نوآوری و مرتبط نمودن تحقیقات با نیازهای جامعه می داند. در این راستا تیم معاونت پژوهشی و اساتید فرهیخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر مصمم هستند که فرآیندهای پژوهشی در مرزهای دانش و نوآوری را به عنوان فرآیند محوری در دانشگاه نهادینه نمایند.
در این راستا معاونت پژوهش و فناوری مسئول تکمیل فرآیندها، رویه های اجرایی، تشکیل تیم های تخصصی، ایجاد زیرساخت ها و تأمین ابزارهای لازم می باشد. موفقیت در اجرای این مأموریت موجب توسعه دانش، فناوری و کارآفرینی در دانشگاه از یک سو و از سوی دیگر توسعه صنعتی کشور و ارتقاء، شهرت و رتبه بین المللی دانشگاه می گردد.
در چارچوب این مأموریت، اولویت های پژوهش و فناوری را در حوزه های سلامت و ایمنی، آب و محیط زیست، فناوری اطلاعات و هوشمندسازی و انرژی با نگاه ویژه به کلان روندهای دانش و تکنولوژی در عصر جدید را در برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیگیری و براساس آن اقدامات اجرایی انجام میگیرند. راهبردهای اساسی این برنامه نیز به شرح ذیل میباشند:
- بهبود مستمر فرآیندهای جاری پژوهشی دانشگاه به منظور کاهش اتلافات، تسریع امور و استفاده بهینه از امکانات
- افزایش کیفیت و کمیت بروندادهای علمی و فناوری
- شناسایی و توسعه فناوری های نوظهور و استفاده از توان موتورهای نوظهور دانش و کسب و کار
- تقویت ارتباط با صنعت و تعامل با مراکز تحقیق و توسعه صنایع
- ایجاد تیم های پژوهشی کلاس جهانی در دانشگاه از طریق توسعه توانمندی های حرفهای اساتید و دانشجویان
- ایجاد زیرساخت و شور و انگیزه در اساتید و دانشجویان برای فعالیت در قالب فرآیند نوآوری
- ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه به منظور ایفای نقش مؤثرتر در نظام نوآوری کشور
- دسترسی آزاد اطلاعات
- برنامه های مرتبط با مهارت افزایی و اشتغال فارغ التحصیلان
- تأمین منابع مالی لازم برای حمایت از برنامه های تولید علم در مرزهای دانش و فناوری و توسعه فرآیند نوآوری دانشگاه